IN UTERO
Sign in with Facebook, Twitter or email.

Vizionare In Utero -"Influenta experientelor dinaintea nasterii asupra dezvoltarii indivizilor".

Dupa bine-meritata vacanta, Centrul de Formare Profesională Dgaspc Iași organizeaza, in data de 26 SEPTEMBRIE 2018, incepand cu ora 9.00, activitatea de formare continua a specialistilor psihologi, asistenti sociali, psihopedagogi, logopezi, pedagogi. Evenimentul este gazduit de Casa Mihai Ursachi, Parcul Copou, Bulevardul Carol I.
🤔Aceasta intalnire va fi o reflectie asupra modului in care contextul relational si emotional al mamei isi pune amprenta asupra functionarii fizice, psihice si a formarii identitatii adultului. 
🌹Cu sprijinul invitatei noastre speciale, dna Ionela Luciu, din cadrul Asociatiei ParentIS, va fi prezentat 📺documentarul "In Utero", urmat de o dezbatere🙋‍♂️🙋‍♀️🤷‍♀️, avand ca tema "Influenta experientelor dinaintea nasterii asupra dezvoltarii indivizilor".
🎩❤️Suntem recunoscatori si multumim Asociatiei ParentIS (singura organizatie din Iasi care a achizitionat licenta de difuzare a filmului documentar "In Utero") pentru disponibilitatea de a ne oferi gratuit acest eveniment.💐

🤗Va asteptam cu drag, miercuri, de la 9.00!!

WHEN
September 26, 2018 at 9:00am - 12pm
WHERE
Casa Mihai Ursachi, Parcul Copou,
Bulevardul Carol I
Iasi, Romania
Romania
Google map and directions
CONTACT
Ionela Luciu
TICKETS

Will you come?

Reactions

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Remember that You Can Also:

Reactions

Please check your e-mail for a link to activate your account.